OVER ONS

Na wat een jarenlange hobby was uit een garagebox hebben wij besloten de sprong in het diepe te wagen. Met een pand van 140 vierkante meter zijn wij uitgegroeid tot 1 van de topspelers als het gaat om nieuw en refurbished witgoed. Onze focus ligt vooral op regio Zeeland. Uiteraard is ons werkgebied niet beperkt tot de grenzen van onze zeeuwse eilanden en zijn wij regelmatig door heel Nederland te vinden.

Wij hebben gemerkt dat goede inkoop belangrijker is dan verkoop. Omdat in regio zeeland weinig betrouwbare leveranciers voor refurbished witgoed te vinden zijn rijden wij dan ook stad en land af voor perfect werkende en nette machines. 

Een ritje naar Utrecht? Den Haag? Deventer? Oudenbosch? Wij deinzen hier niet voor terug.

Onze apparaten zijn Wit&Goed met service zoals het moet!

Op onze zaak wordt u verwelkomd door ons vrolijk, enthousiast en gespecialiseerd personeel. Wij streven naar de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Verder zijn wij service gericht en hebben een groot assortiment met een snel wisselende voorraad. Alle apparatuur die wij op voorraad hebben kunt u bij ons afhalen of laten bezorgen. Bij aankoop van meerdere apparaten krijgt u korting!

HOE KUNNEN WE U HELPEN?