Reparaties vaatwasser, droger, wasmachine of andere electronica

Reparatie nodig aan uw wasmachine, droger of vaatwasser, in regio zeeland? 


Voor de reparatie van uw wasmachine, droger, vaatwasser of andere grote en kleine electronica bent u bij Wit&Goed zeeland aan het goede adres! Wij hebben vakkundige monteurs die klaar staat om u van dienst te zijn. Ook andere electronica is voor ons geen enkel probleem.


Veelal geven witgoed apparaten een foutcode aan. Zorg dat u duidenlijk de foutcode vermeld die uw machine aangeeft en vemeld het typenummer en de klachten.


Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons meteen op.

Ons werkgebied

Het werkgebied van Wit&Goed zeeland bestaat uit alle regio's binnen Zeeland. Wij doen reparaties in regio Walcheren, Zuid-Beveland, Noord Beveland, Schouwen-Duiveland, Sint-Philipsland en Tholen. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor witgoed reparaties door het gehele land echter hanteren wij hier andere tarieven voor ivm de voorrijkosten.


Tarieven

De kosten van de reparatie:
• €55 euro per uur inclusief reistijd.
(Prijzen zijn exclusief onderdelen)

Stuur ons een bericht voor de tarieven buiten regio Zeeland.


 
 
 
 
 
 
 
 

Let Op:

Wees zo gedetaileerd mogelijk in uw aanvraag. Is de plek voor reparatie toegankelijk? Staat de machine op begane grond of op verdieping? Staat de machine ingebouwd? Is er een trekschakelaar systeem waar deze op aangesloten zit? Staat er een andere machine op boven op het aparaat? Laat ons dit zeker weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?